Blog

Freeze Time – You’ll Find Yourself Knocking

today24 mei 2024 1

Achtergrond
share close

De familieband Drago, bekend als Freeze time – bestaande uit papa – Bud en zoons Elliott en Keith, maakt al jaren muziek. Freeze Time combineert een scala aan stijlen, van melodieuze rock, neopunk en zelfs een vleugje grunge, wat resulteert in een geluid dat anders en toch vertrouwd is. Tekstueel raken de nummers aan het gebruikelijke, gewonnen en verloren liefde, maar ook aan de actualiteit, banen, cultuur en meer!
Freeze Time schakelt instrumenten gemakkelijk in en uit – je zult zien dat Elliott bas, keyboards speelt en alle achtergrondzang zingt, terwijl Keith op de meeste nummers de drums en leadgitaar voor zijn rekening neemt, en ook bas bijdraagt als de tijd erom vraagt! Bud speelt gitaar, slidegitaar, zingt lead en schreef de meeste nummers.
Op 5 november 2022 nam Freeze Time hun laatste album op, NW 8 in Studio Two in Abbey Road. In de controlekamer zaten Gordon Davidson, Neil Dawes en Callum Waddington. De sessie werd vervolgens gemixt door Keith Drago en gemasterd door Andy Walter. De eerste single van dat album is “I Don’t Know what I Don’t Know.”
Hun meest recente album Hear & There is zojuist verschenen. De eerste single van dat album is “You’ll find Yourself Knocking.” Gedeeltelijk opgenomen in Londen in Bush Studios en in Pennsylvania bij Range Recording, vind je, zoals gewoonlijk een mix van leuke liedjes, zoals Yes, There Life on Mars en I Am a Dinosaur, popsongs, You’ve Got to Do What You’ ve Got To Do, en serieuze nummers als I’m Here en I’m Never Give Up On You.
De band is te vinden op alle digitale platforms waaronder Spotify – https://open.spotify.com/artist/3q7ItMrJh5b1nXf8d5xGI4?si=shB0Cv62Rh-hZy1wtq7Zjw

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%