Blog

Jeffrey Hanemaaijer startzangcarrière en trapt af met ‘Levenalsof morgen niet bestaat’

today24 mei 2024 9

Achtergrond
share close

In diverse media werd al aangekondigd dat de Married at First Sight deelnemer Jeffrey Hanemaaijer een zangcarrière aan het starten was. Inmiddels zijn alle voorbereidingen achter de rug en is zijn debuutsingle ‘Leven alsof morgen niet bestaat’ een feit. In het dagelijks leven runt hij als elektricien het bedrijf Jeffreys Klussen. In het goed bekeken tv-programma RTL4 programma werd al duidelijk dat hij een passie had voor muziek. In de regio van zijn woonplaats Etten-Leur heeft Jeffrey al een redelijk aantal optredens verzorgd in horecagelegenheden. Binnenkort gaat hij mee met een georganiseerde artiestenreis én is hij te bewonderen op het Rood-Hit-Blauw podium tijdens de Nijmeegse Vierdaagse op vrijdag 19 juli 2024.

Jeffrey: ‘Gelukkig heb ik vakkundige en betrouwbare mensen leren kennen die mij helpen om een plekje te veroveren in de Nederlandstalige muziekwereld. Ik zing momenteel alleen maar covers van bekende feestknallers, maar heb al aangegeven te willen werken aan een eigen repertoire. Ik ben daarom ook heel erg blij met mijn eerste nummer ‘Leven alsof morgen niet bestaat’. Het compleet nieuwe lied begint met een heerlijke accordeonpartij die meteen de stemming erin brengt. De tekst is geschreven door Pascal de Vormer. Ik had hem een aantal ingrediënten aangereikt die ik graag in de tekst verweven wilde zien. De melodielijn, die lekker blijft hangen, is bedacht door het team van Sonic Solutions uit Roosendaal. Ik werd daar met open armen ontvangen en ben erg tevreden over het eindresultaat.

Ook Ronald Visch van platenlabel RHB wist mij te overtuigen om met hem in zee te gaan. Zijn werkzijze past precies in mijn straatje. We hebben afgesproken om dit jaar ten minste twee singles uit te brengen.
Natuurlijk staat de komende periode in het teken van de promotie van ‘Leven alsof morgen niet bestaat’ en hoop dat het lied aanslaat. Het team heeft er veel vertrouwen in. Laten we maar hopen dat ze gelijk krijgen.’

Op zondag 23 juni 2024 vindt de officiële single presentatie plaats op het terras van Eeterij en Feesterij De Droom, gelegen aan de Wethouder Trompemstraat 52 in Langeweg. Het festijn start om 14.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. Er zullen ook enkele kandidaten van Married at First Sight aanwezig zijn. Reserveren voor deze middag is gewenst. Neem daarvoor contact op met De Droom.

De CD-single ‘Leven alsof morgen niet bestaat’ is vanaf 22 mei 2024 verkrijgbaar. Binnen afzienbare tijd zal er een professionele videoclip worden geproduceerd. Jeffrey Hanemaaijer….’ Leven alsof morgen niet bestaat’ ….Een Rood-Hit-Blauw productie!
Link naar muziekportals:
https://lnk.fuga.com/jeffreyhanemaaijer_levenalsofmorgennietbestaat

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%