Blog

Nigel Fischer – Ik wist niet wat ik zag

today24 mei 2024 7

Achtergrond
share close

Je hebt een mooie dromen, en dit is niet het ultieme Concert in Ahoy of Ziggo Dome, maar gewoon zingen…… en mensen heel blij maken met jouw Muziek en optredens.

Je hebt al diverse singles gemaakt en dan komt het moment dat je denkt, zo en nu is het tijd om een goede stap te maken. En dat heeft de symphatieke en altijd goedlachse Nigel Fischer zeker gedaan.

Als liefhebber van de pure Hollandse Muziek, van ’n Lach tot ’n Traan van een luisterend oor tot een groot meezingfeest, trok hij de stoute schoenen aan en kwam uiteindelijk terecht bij de succesvolle Schrijvers & Producers Emile Hartkamp & Norus Padidar, die juist de muziek maken waar Nigel zelf altijd fan van was en is.

Er was meteen een click, en ze doken de studio in en gaan de komende 2 jaar 3 singles per jaar uitbrengen. Nigel is meer dan blij met het eindresultaat van de eerste single ‘Ik Wist Niet Wat Ik Zag’…..zo’n liedje die je voor het eerst hoort en je meteen heeft en niet snel vergeet.

Een heerlijke Feestknaller, en een prachtig en top begin van deze samenwerking, dat ons meer dan nieuwsgierig maakt van dat wat er nog allemaal gaat komen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%