Blog

Ron & Said ft. Madoc komen met “Beng Beng”

today24 mei 2024 4

Achtergrond
share close

Het bekende camera duo Ron & Said is behoorlijk gefrustreerd na alle commotie rond de single “Brommers Kieken” van Boer Harm. Iedereen denkt dat Ronnie (Cameramonnie) Boer Harm is maar dat is dus niet zo, hoewel de gelijkenis treffend is!! En bij elke clipopname of gewoon bij een tankstation wordt Ronnie steevast aangesproken door omstanders die denken dat hij Boer Harm is. Hij is het nu helemaal zat en heeft besloten om met een eigen single te komen. In samenwerking met Rapper Madoc, producer Bram Koning en natuurlijk Saïd is de single getiteld “BENG BENG” gemaakt om voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat hij Boer Harm niet is!.

Maar er staat meer te gebeuren met deze opvallende types, want Ron & Said zijn straks in een aantal afleveringen van het SBS succes programma ‘Bij ons op het kamp” te zien. Niet omdat zij ook afkomstig zijn van het kamp, maar omdat zij van vele artiesten afkomstig van het kamp videoclips maken. Mocht het doorgaan zijn ze ook in het najaar te zien in de nieuwe serie van ‘Ik geloof in mij’. Tussen alle drukke werkzaamheden door bij het clippen, hebben Ron en zijn spraakzame maatje Said dus ook nog tijd om hun single te promoten en komen natuurlijk graag alle ins en outs vertellen omtrent “Beng Beng”.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%