Blog

Steffan de Kust lanceert verassende single :  Ik hou zoveel van jou

today24 mei 2024 5

Achtergrond
share close

Ik hou zoveel van jou is de nieuwe single van Steffan de Kust en om dit mogelijk te maken is Steffan de Kust wederom in de pen geklommen en uiteraard naar zijn muzikale vriend en producer Kees Tel Pro te Helmond gegaan om zijn single op te nemen.

” Sarà perché ti amo ” is een nummer van de Italiaanse popgroep Ricchi e Poveri en was uitgebracht in 1981.De popgroep Ricchi e Poveri had hiermee een dikke hit gescoord en is tot op heden bijna niet weg te denken  in  elk bekend  voetbalstadion van italie.

Steffan de kust verteld hierover dat hij dit nummer al eerder had gehoord en inspiratie kreeg, nadat hij de danceversie had gehoord. Het eerste couplet geeft aan waar het nummer over gaat en dat is wat een man pas weet wat hij mist als ze er niet is . Zelfs Steffan weet hoe dat voelt  en is hieraan keihard onder doorgegaan. Ik ben gebroken geweest en kapot gegaan van binnen. De pijn en het liefdes verdriet die ik voelde was onwerkelijk en zal ik een ander nooit gunnen, omdat je niet alleen je geliefde  kwijt bent,  maar ook de moeder van je kinderen en uiteraard je beste vriend oftewel je maatje voor het leven.

Om niet in het negatieve te blijven : het eerste couplet van dit lied verraad eigenlijk al waar het nummer heen gaat en wat de afloop zal zijn van dit verhaal.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%