Niet gecategoriseerd

Zingende kroegbaas Tjeerd Henstra lanceert zowel single als album

today24 mei 2024

Achtergrond
share close

De Friese zanger en kroegbaas Tjeerd Henstra, bekend als de zingende kroegbaas van café De Jutter op Texel, komt niet alleen met een nieuwe single, maar lanceert tevens zijn fonkelnieuwe album. 

Het is ruim 15 jaar geleden dat zijn laatste verzamelaar ‘Zoals het leven komt’ verscheen. Alle singles die nadien zijn opgenomen, waaronder zijn nieuwste single ‘T Is Weer Zover’, zijn op dit album te vinden, aldus Tjeerd.

‘Na jarenlang in de horeca kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. Muziek is een rode draad in mijn leven, vandaar dit nieuwe album. Jarenlang zijn mijn vaste producer Gerto Heupink en ik ermee bezig geweest. Ik ben dan ook trots op alles en iedereen die eraan meegewerkt heeft. Vandaar de naam ‘Waar blijft de tijd’ en de single ‘T is weer zover’, die tevens de voorloper is van dit album,’ vertelt een enthousiaste Tjeerd.

Tjeerd Henstra is een van de bekendste Friese volkszangers en heeft door de jaren heen een schare fans opgebouwd. Zijn nieuwe single ’T Is Weer Zover’ is een eigentijdse remake van de hit van de Willyjo’s uit 1982. 

Zowel de single als het album zijn vanaf vandaag overal te streamen en te downloaden via de bekende kanalen. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

https://www.facebook.com/reel/456288400287637

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%