Blog

Ben Steneker & Anna McRose – Heart to Heart

today31 mei 2024 5

Achtergrond
share close

Ben Steneker en Anna McRose twee namen die behoren tot de (inter)nationale top van de country muziek. Beiden hebben vele singles uitgebracht in de afgelopen jaren en velen daarvan zeer succesvol  bij de internationale radiostations. Zo succesvol dat ze vandaag de dag nog veelvuldig te beluisteren zijn. Ben Steneker en Anna McRose hebben de handen in een geslagen en zijn de afgelopen maanden de studio in geweest voor het openen van een aantal nummers. En de eerste die het muzikale daglicht ziet is 
“Heart to Heart” een nummer mede geschreven door Emmylou Harris. Binnenkort te streamen en te downloaden en naar de verwachting is ook weer te beluisteren via de diverse radiostations.  Wil je meer weten van dit gelegenheidsduo  sluit je dan als ‘vriend’van Anna McRose op facebook. Zij zal via de sociale media kanalen je van alles omtrent het duo en de muziek op de hoogte houden. Ook kun je op haar pagina ( www.facebook.com/AnnaMcRose )  lezen waar ze live te bewonderen is . 

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%