Blog

Cynthia Thijs Coenraad – Brighter sky

today31 mei 2024 1

Achtergrond
share close

“Brighter Sky” is een soulvolle fusie van soul, funk en jazz.
Cynthia’s warme stem, ondersteund door akoestische strijkers, baslijn en gitaarmelodieën, schildert een levendig landschap. De poëtische teksten van het nummer nodigen luisteraars uit op een reis van introspectie en genezing, waarbij de transformerende kracht van liefde en de omhelzing van de natuur wordt verkend. Terwijl Cynthia’s stem verweven raakt met beelden van kraanvogels, symbolen van vrede, wordt “Brighter Sky” een baken van hoop en optimisme. Het begeleidt je naar nieuwe hoogten van reflectie en vrijheid.
Geniet van, speel en deel deze single, die te vinden is in alle gebruikelijke winkels en streamingplatforms!

Biografie
In 2009 kreeg de zwoele, in Nederland en Indonesië geboren singer-songwriter Cynthia Thijs Coenraad (uitgesproken als Cynthia “Tize” “Conrad”) woorden van muzikale bemoediging van haar zus Belinda, die later dat jaar plotseling overleed. Ter ere van de zachte overtuiging van haar zus is Cynthia – die op 10-jarige leeftijd begon met het schrijven van liedjes – nu een volwaardige hedendaagse jazzcomponist en zangeres, die pop, jazz, Braziliaanse/Latijnse muziek dynamisch combineert met soul en brutale bigband swing. Als bewijs van haar bekwaamheid als zangeres en multidimensionale artiest heeft ze de dynamische steun van topgenremuzikanten, waaronder Paul Jackson, Jr., Tom Braxton, Randy Brecker, Allen Hinds, Richard Smith, Chieli Minucci, Dean Brown en de Snarky Puppy-hoornsectie! Ze is 4 keer genomineerd voor de Hollywood Music in Media Awards, 6 keer genomineerd en 2 keer bekroond bij de fpcm Red Carpet Awards, uitgeroepen tot winnaar van de Global Music Awards en winnaar van Best popsong door Clouzine. World Entertainment Awards – Nominatie voor Best Jazz Album.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%