Blog

Elias van Hees proost op het leven met nieuwe single

today31 mei 2024 3

Achtergrond
share close

Elias van Hees, oud-raadslid uit Den Haag en bekend geworden als ‘zingende politicus’, lanceert op woensdag 29 mei zijn nieuwe single Proost Met Mij Vannacht. Met deze zomerse song brengt hij een toost op het leven.

Proost Met Mij Vannacht is geproduceerd door Quincy Wilson. Hij schreef samen met Elias van Hees de tekst. Van Hees werkte eerder al met Wilson en de bekende hitzanger Jeffrey Heesen aan zijn vorige single: Ik Wist Het. Quincy Wilson produceerde voor vele artiesten, zoals Monique Smit, Jeffrey Heesen, Django Wagner, Wilbert Pigmans en Danny Froger. Proost Met Mij Vannacht wordt uitgebracht op het label Hollandse Drop.

Elias van Hees: “Proost Met Mij Vannacht is een ode aan het leven. Juist in moeilijke tijden is het zaak de dag te plukken. Piekeren is zonde van de tijd. Geluk zit in jezelf en weinig in het leven is mooier dan geluk te delen met andere mensen. Proost op het leven!”

De single “Proost met mij vannacht” is verkrijgbaar vanaf nu verkrijgbaar en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%