Blog

Huub Ruël lanceert Twentse Country-Pop single ‘Blief Bie Mie’

today31 mei 2024

Achtergrond
share close

een wereldreiziger, wetenschapper die zijn passie volgt: (Twentse) country-pop maken! Positief, super energiek, balans, sport, het pure voedsel, liefde, denker en doener, bijdragen. Ervaren city-man, boerenzoon, plattelands-liefhebber!

Na een aantal jaren in de Engelse taal te hebben geschreven en gezongen, besloot Huub Ruel recentelijk in zijn moedertaal, Twents, te gaan zingen en schrijven. Dialect ziet hij niet als een beperking maar als een verrijking. Muziek die vanuit het hart wordt gemaakt kent geen grenzen.

Met zijn eerste single in het Twents ‘Ak Oe No Bie Mie Had’ (uitgebracht in februari 2024) staat Huub op 7 juli in de finale van het Twents Songfestival. Met zijn nieuwe single ‘Blief Bie Mie’ (Blijf Bij Mij) gaat Huub  proberen met country-pop vanuit het hart een gevoel over te brengen dat breed wordt herkend. ‘Blief Bie Mie’ gaat over een stugge Tukker die het maar moeilijk kan geloven dat de relatie definitief voorbij is. Hij beseft dat hij een steek heeft laten vallen in de relatie en wil het graag nog weer opnieuw proberen: “Blief Bie Mie! Astebleef, kom teruw en Blief Bie Mie’!

De video is opgenomen op de hoogste plek in Twente, de bovenste verdieping van de Alphatoren! Het lied ‘Blief Bie Mie’ is de opvolger van “Ak Oe No Bie Mie Had”! De plug & promotie worden verzorgd door UltimateDisk en de videoclip en het liedje zijn te zien en te streamen via alle bekende kanalen.

Website:                www.hjmr-music.com  

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%