Blog

RUBEN LUDERS – ‘Hier Ben Ik!’

today31 mei 2024 11

Achtergrond
share close

Het nummer “Hier ben Ik!” gaat over dat je langere tijd thuis hebt gezeten en nergens meer heen kon. Je heel erg verlangt naar het weerzien van je vrienden en op stap gaan om een feestje te bouwen. Als het dan zover is dan wil je ook aan iedereen laten weten dat je er weer bent: “Hier ben ik!” Want zonder mij geen feestje. Al met al een feelgood feestnummer. “Hier Ben Ik!” is vanaf 31 mei overal te streamen op de bekende platvormen.

BIOGRAF IE
De 20-jarige Ruben Luders uit Groningen droomt al van kinds af aan van een carrière in de muziek. Zijn liefde voor muziek is hij steeds vaker gaan delen op social media zoals TikTok door filmpjes te plaatsen waar hij covers meezingt. Inmiddels heeft hij ruim
70.000 volgers op social media en de reacties op zijn filmpjes waren zo overweldigend dat hij hierdoor toch de stap heeft durven maken om zelf muziek uit te gaan brengen. Hij kwam in contact met producer en songwriter Michel Wijninga van Flexrecords, waarna een mooie samenwerking tot stand is gekomen. De komende jaren wil Ruben regelmatig Nederlandstalige muziek uitbrengen, zodat heel Nederland kennis kan maken zijn muziek. Met zijn eerste single ‘Adem in’ heeft Ruben een groot succes behaald. Hij heeft de smaak te pakken en wil hij graag 9 november samen met Marco Shuitemaker het lied Engelbewaarder zingen in de Gelredome.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%