Blog

Stevie Poppinghaus komt metnieuwe versie van Witte Tjabo

today3 juni 2024 2

Achtergrond
share close

De bekende Nederlandstalig artiest Stevie Poppinghaus, ook wel bekend als De Witte Tjabo brengt een nieuwe versie uit van zijn gelijknamige hit uit 2019. Dit door Frank van Etten geschreven nummer geniet grote bekendheid en behaalde in de oorspronkelijke versie maar liefst al meer dan 3 miljoen streams.

Sindsdien treedt Stevie door heel Nederland op met zijn herkenbare dansbewegingen en bekende kreet Amacai, dat “Kom hier” betekent. Deze modernere Tjabo 2.0 versie is een heerlijk vrolijk zomers nummer geworden met blazers en swingende bas- en gitaarpartijen en is vanaf 01 juni te bekijken op YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsplatforms.

Voor de fans van Stevie is er nog veel meer goed nieuws: Na de zomer komen er nog twee geheel nieuwe singles van Stevie uit via het nieuwe muzieklabel MA RO Music. Ook zijn er verregaande gesprekken met RTL5 voor een real-life serie over deze markante zanger voor wie het succes door velen gegund is.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%