Blog

CHRISTEL PETERS – ‘Awakened Woman’

today7 juni 2024

Achtergrond
share close

De eerste single van haar upcoming album, Awakened Woman is een lekker stevige popsong met een catchy refrein en een inspirerende tekst waar velen zich in zullen herkennen of zich uitgenodigd zullen voelen om te laten zien wie ze werkelijk zijn.
“Ik wil JOU echt zien en voelen. Wie je werkelijk bent. Voorbij alle maskers, verhalen en concepten”

Als jong meisje was Christel heel erg verlegen. Door in haar tienerjaren te gaan zingen en het podium op te gaan, ook al vond ze dit doodeng, is ze uit haar schulp gekropen. “Feel the fear, but do it anyway” is sindsdien haar motto. Vanaf haar 17e volgde zij zanglessen en ging naar talentenjachten door het hele land. Vanaf haar 19e stond ze meerdere malen per week op het podium met een entertainmentteam en speelde daar jarenlang met heel veel plezier in grote musicalshows waarin haar grootste passies; zingen, acteren, dansen, verkleden en entertainment samen kwamen. Op de première avond van haar allereerste show voelde zij heel helder: “Dit is waarvoor ik geboren ben.” Toen zij 20 was werd ze aangenomen op de Academie Voor Lichte Muziek. Een hele praktijkgerichte vocalisten opleiding (opgericht door John de Mol senior) voor mensen die echt het podium op willen. Daar ontdekte zij dat ze het meest plezier had in de theater/performance lessen waar acteertechnieken en speloefeningen werden gebruikt om een lied echt te kunnen overbrengen.

“ Anything you can imagine, you can create” Met meer dan 25 jaar podium ervaring is Christel Peters geen beginnende performer. In die 25 jaar heeft zij veel verschillende dingen gedaan. O.a. een aantal (hoofd) rollen in musicalshows, dinnershows, bands, CD opnames en optredens met de top van jazzmuzikanten uit Nederland (o.a. Harry Emmery, die een aantal jaren haar mentor was) en
pianisten, o.a. voor alle EU ministers op het Binnenhof. De highlights van haar carrière tot nu toe waren het inzingen van de titelsong voor een internationale film starring Patrick Swayze in de grootste studio van Los Angeles, USA. En het creëren en hoogzwanger uitvoeren van een eigen theatershow, Dreams, waarin zij aan de hand van uiteenlopende liedjes en persoonlijke anekdotes haar pad van verlegen meisje naar zelfverzekerde artiest met het publiek deelde. Het publiek was laaiend enthousiast en onder de indruk van hoe persoonlijk het was. Daarmee ontdekte Christel dat perfectie niet belangrijk is, maar alles draait om welke energie er achter zit, je kwetsbaarheid durven laten zien en de verbinding met jezelf en daardoor ook met het publiek. “Energy speaks louder than words” De eerste single van haar upcoming album, Awakened Woman is een lekker stevige popsong met een catchy refrein en een inspirerende tekst waar velen zich in zullen herkennen of zich uitgenodigd zullen voelen om te laten zien wie ze werkelijk zijn.

“Ik wil JOU echt zien en voelen. Wie je werkelijk bent. Voorbij alle maskers, verhalen en concepten” “ De performing arts; zingen,
acteren en dansen zijn mijn grootste passies, op het podium ben ik op mijn best.” Persoonlijke groei is ook altijd al een grote passie geweest van Christel en ze heeft dan ook heel veel op dit gebied gedaan. Ze houdt van grote groeistappen maken en transformeren. Niet alleen zelf, zij heeft de laatste jaren ook vele anderen daarmee geholpen. Ze was al 11 jaar zangcoach toen ze in 2019 is overgestapt naar transformatie & performance coach. Zij richtte de Sing Who You Are Academy op waarmee ze voornamelijk groepstrajecten geeft, waarbij zij naast lichaams- en energiewerk, vooral zingen inzet als tool voor enorme groei en levens veranderende transformatie. Ze behaalde met deelnemers waanzinnig mooie resultaten.
“ Uncover your true voice, uncover your true potential, uncover your true Self” Op dit moment gaat alle aandacht en energie naar haar album en de release van de eerste single. Want mensen inspireren laten groeien kan zij het allerbeste als performer. “Mijn missie is door middel van mijn muziek en performance mensen inspireren, empoweren, bewuster maken, helen en helpen herinneren aan wie zij werkelijk zijn, dat alles mogelijk is en je mag leven vanuit jouw hart en jouw verlangens, ook al is dat anders dan “hoe het hoort”. En heel veel liefde en vreugde verspreiden!”

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%