Blog

COLINDA – JOUW RODE ROZEN

today7 juni 2024 6

Achtergrond
share close

Colinda kreeg van Marco de Hollander de tip om haar in 1986 uitgebrachte single ‘Jouw Rode Rozen’ opnieuw uit te brengen in een verfrissend modern jasje. Dat idee besprak Colinda met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio en hij vond dat een perfect plan. Op het moment dat Colinda de eerste tonen van de door Frank Verkooyen zelf ingezonden demo binnenkreeg dacht ze dat Frank haar de verkeerde track had gestuurd. Dat was niet het geval, maar door zijn enorme creativiteit heeft Verkooyen een verrassende versie weten te produceren waarbij veel live instrumenten toegevoegd zijn. Colinda:’ Het is echt een hele grappige plaat geworden die goed aansluit op de verhaallijn. Het gaat namelijk over het vervolg van een eerste afspraak tussen twee personen in een café. De man in kwestie zou namelijk een bos rode rozen sturen, maar deze kwamen nooit bij haar aan. Omdat ze nooit zijn aangekomen werd gevreesd dat ze nooit zijn besteld. Als je de prachtige videoclip bekijkt zie je hoe de vork precies in de steel zit. Ik ben eigenlijk heel erg blij met dit plan van Marco. Ik heb nog zoveel liedjes op de plank liggen en het is elke keer weer moeilijk om een keuze te maken’. De single ‘Jouw Rode Rozen’ is vanaf 5 juni 2024 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Pascal Verlinden, is te bewonderen op de socials van Colinda en TeamHolland Music.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%