Blog

Luc van de Klundert maakt heerlijke zomerhit!

today7 juni 2024 2

Achtergrond
share close

Voorzien van een Nederlandse tekst door Andre Kooiman met input van Luc van de Klundert is het van origine Braziliaanse nummer geheel opnieuw gearrangeerd met zwoele accordeon solo’s op een lekkere zomerbeat!

Luc van de Klundert is een jonge zanger en Dj uit het Brabantse dorp Zevenbergschen Hoek. Als Dj van feestjes had hij al op jonge lee ijd het virus van de muziek te pakken, en per toeval ontdekte hij in de plaatselijke voetbal kan ne dat hij ook een aardig deuntje kon zingen. Aangespoord door vrienden en familie besloot hij vorig jaar zijn eerste studio opname te maken bij producer Andre Kooiman in de studio van AKMP. Het nummer “Ondersteboven” werd in eigen beheer uitgebracht, wat voor de jonge entertainer naar meer smaakte!

Dit jaar dook hij opnieuw in de studio met de mul-genre producer uit Raamsdonksveer met als resultaat een heerlijke zomerse plaat ge teld; Super! Het origineel (Arrasta) van Gustavo Lima werd voorzien van een Nederlandse tekst door Andre Kooiman met input van Luc zelf! Het geheel werd opnieuw gearrangeerd met zwoele accordeon solo’s op een lekkere zomerbeat wat een heerlijk nieuwe track op levert.

De single “Super” is vanaf Juni 2024 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Ook zal een prach ge videoclip te zien zijn op het Youtube kanaal van AKMP en op de verschillende clip zenders.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%