Blog

Ricardo Smit lanceert remake van Gerard Cox hit ‘DIE LAAIELICHTER’

today7 juni 2024 1

Achtergrond
share close

‘Die Laaielichter’ is de nieuwste partyknaller van de sympathieke Haagse zanger/ entertainer Ricardo Smit.

‘Na het succes van ‘Laat ze maar lullen’ (cover van Peter Beense) werd het tijd om weer een nieuwe single uit te brengen. Na wat wikken en wegen in de studio van producer Peter (La Haye) van Kesteren kozen we voor een remake van de Gerard Cox hit uit 1986 ‘Die laaielichter’.

‘We hebben deze gouwe ouwe omgetoverd tot een heerlijke feestplaat en er alles aan gedaan om dit een knaller van een plaat te laten worden. De clip zal in een later stadium worden opgenomen en ik wil Peter bedanken voor weer een heerlijke productie en een fijne samenwerking’ aldus Ricardo Smit.

De nieuwe single ‘Die Laaielichter’ wordt uitgebracht door het label Leico Music en is vanaf vandaag overal te streamen via alle bekende portals. Plug & Promotie worden weer verzorgd door UltimateDisk.

Website:              www.ricardosmit.nl  

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%