Blog

Wonder 45 – Wonderland

today7 juni 2024

Achtergrond
share close

WONDER 45 is een soulensemble uit Londen, opgericht als een instrumentaal opnameproject door producer/schrijver Holley Gray. Samenwerkend met gitarist Ross Ewart, drummer Chris Nickolls en toetsenist Steve Pringle, is Wonder 45 toegewijd aan het schrijven en opnemen van authentieke soulmuziek vanuit hun thuisbasis in de buitenwijken van Londen.
De band kwam tot bloei toen ze samenwerkten met singer/songwriters Jess Greenfield en Gavin Conder (die als The Kondoors door Blues Matters werden omschreven als een “gladde en stijlvolle groep die uitstraalt van klasse”) om de toplijn vocale melodie├źn toe te voegen die de nummers tot leven brengen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%