Blog

William Burg – Jij Bent Mijn Leven

today8 juni 2024 3

Achtergrond
share close

Volkszanger William Burg heeft met ‘Jij Bent Mijn Leven’ weer een dikke hit in handen en een fantastische opvolger van ‘Ik Leef Mijn Eigen Ik’. Het betreft wederom een compositie n productie van het succesvolle team Emile Hartkamp & Norus Padidar. William Burg timmert al jaren succesvol aan de weg als zanger en heeft zojuist de geslaagde theatertour met De Bevers afgerond.

De nieuwe single ‘Jij Bent Mijn Leven’ is een meezinger van jewelste waarmee William bewijst dat hij zich tussen de top van de Nederlandstalige artiesten van ons land mag scharen. Hiermee lijkt William een van de zomerhits voor 2024 in handen te hebben.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%