Blog

Maikel ten Voorde komt met nieuwe single “Finishlijn”

today10 juni 2024

Achtergrond
share close

Na het succes van zijn vorige single ‘Nooit Meer Voorbij’ komt Maikel ten Voorde met een nieuw lied getiteld: “Finishlijn” .
Deze single is een eerbetoon aan het jaar van de sport, met grote evenementen zoals het EK Voetbal en de Olympische Spelen in het vooruitzicht. In “Finishlijn” beschrijft Maikel het spel tussen twee mensen die dezelfde doelen nastreven. Het nummer vertelt over de kracht van elkaar uitdagen en hoe een klein duwtje in de rug iemand kan helpen zijn of haar dromen te verwezenlijken, vooral wanneer het aan durf nog ontbreekt. De track is wederom door Maikel zelf geschreven en voor de productie heeft hij opnieuw samengewerkt met Niels Lingbeek, wat heeft geresulteerd in een vlotte, krachtige en energieke track.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%