Blog

Change of Key – Fire and Water

today14 juni 2024 4

Achtergrond
share close

De loepzuivere stem van Daniëlle, in combinatie met de warme vocalen van Marijke en Joop, is een lust voor het oor! Ook de instrumentale bezetting is gevarieerd, van gitaar naar mandoline en ukelele is een kleine stap voor Daniëlle. Accordeon, gitaar en keyboard worden door Marijke voor haar rekening genomen. De muzikale duizendpoot Joop verwisselt net zo makkelijk banjo voor gitaar, lapsteel voor mandoline en raakt menig blueshart als hij de mondharmonica bespeelt. Change of Key werd 7 keer Trio of the Year.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%