Blog

Johnny Valentino proost op een superhete zomer met ‘2 TEQUILA POR FAVOR’ 

today14 juni 2024 5

Achtergrond
share close

Positiviteitsgoeroe, zanger en entertainer Johnny Valentino luidt een superhete, maar vooral gezellige zomer in met zijn fonkelnieuwe spetterende single ‘2 Tequila Por Favor’! 

Na ‘Mooier dan de rest’, ‘Er is altijd wel een moment’ en ‘Dit was de laatste’ die allemaal de belangrijkste playlisten waaronder RADIONL wisten te bereiken, volgt hier weer een heerlijke meezinger, kroegplaat en meezwaaier. Met uiteraard ultieme feestgarantie!

Een heerlijke zomerse meezinger waarbij je lekker met je vrienden kunt meezingen, dansen en een drankje op drinkt. Johnny blijft trouw aan het team waar hij inmiddels alweer een aantal jaar mee samenwerkt. De tekst is weer geschreven door Olav Hesselmans en Laurens van Wessel is verantwoordelijk voor de muziek en productie. 

Het idee van deze single kwam van Johnny’s vrouw Stephany die trouwens samen in de clip speelt met Nachtburgermeester van Vlaardingen Leonardus IJdo. Vaste clipmaker Jaap van Didden heeft de clip gefilmd in Johnny’s favoriete Café Concordia in zijn geliefde Vlaardingen. 

De release van ‘2 Tequila Por Favor’, wordt weer verzorgd door het label UltimateDisk en de plug door Dennis van der Kraan van Score Promotions.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%