Blog

Preztone – By The River

today14 juni 2024 6

Achtergrond
share close

Begin jaren 2000 werd Toon ondernemer en opende hij een loungebar in Gent die uiteindelijk transformeerde in een dansclub. Het was in deze tijd dat zijn DJ-carrière van start ging. Tegelijkertijd waagde hij zich aan het modellenwerk nadat hij werd ontdekt door een fotograaf, en behaalde succes in beide vakgebieden.

Preztone bouwde in de loop der jaren een aanzienlijk publiek op en speelde talloze optredens in het Gentse nachtleven en door heel België. Zijn maandelijkse evenement, Love Boat Party, werd een iconische sensatie in zijn geboortestad.

De Covid-19-pandemie markeerde een keerpunt in Preztones carrière en leven. Hij kanaliseerde de uitdagingen en inspiraties van deze periode in het maken van muziek, en realiseerde eindelijk zijn langgekoesterde droom om muziekproducent te worden. In mei 2021 bracht Preztone zijn eerste cover uit, “Weekend”, en sindsdien heeft hij nog acht nummers geproduceerd, waaronder covers, remixen en originele nummers.

​Preztone’s meest gestreamde nummer op Spotify, “Spaceship”, heeft meer dan 187.000 streams verzameld, op de voet gevolgd door “Pay Up” en “Come Closer”. Zijn muziek, een mix van pop, tropical house en deep house, heeft wereldwijd publiek veroverd en is internationaal op radiostations te horen geweest.

​Terwijl Toon Porrez zich blijft ontwikkelen als Preztone, blijft hij toegewijd aan zijn vak en deelt hij zijn unieke geluid en goede vibes met muziekliefhebbers overal ter wereld. Blijf op de hoogte van meer opwindende ontwikkelingen in zijn carrière als DJ en muziekproducent.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%