Blog

Subway Bhaktis – A Cup Of Tea

today14 juni 2024 6

Achtergrond
share close

Dit nummer is geschreven net toen wij, de Subway Bhaktis, ons laatste album Rasa Lila uitbrachten. Onze muzikale samenwerking en ons persoonlijke huwelijk waren voorbij en ik voelde een diep gevoel van verlies. Tegelijkertijd was er een mogelijkheid van een nieuwe liefde die op me wachtte en als ik als een feniks uit de as zou herrijzen, wilde ik dat dingen eenvoudig waren. Dit nummer is de droom van mogelijkheden en het delen van eenvoudige momenten als een kop thee

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%