Blog

BRYAN JONGSMA – LAAT ‘T LOS

today21 juni 2024 2

Achtergrond
share close

De oplettende fans van Bryan Jongsma hadden waarschijnlijk al gemerkt dat de clips van z’n twee voorgaande singles ‘Ik zie je weer in Spanje’ en’ Smoorverliefd’ onlangs geherupdated waren door TeamHolland Music. De reden daarvan is de kersverse samenwerking met deze onafhankelijke platenmaatschappij uit De Meern. Aan het roer van deze organisatie staat Frank Verkooyen die al vele jaren The Boom! Music studio runt. Omdat zo’n beetje alles wat hij produceert gedraaid wordt bij zowel de grote- als kleine Nederlandstalige radiostations, was Bryan benieuwd naar zijn werkwijze en nam contact op met Frank. Bryan: ‘ Frank is op dit moment heel erg booming!. Vaak hoor je bij de bekende radiostations 3 tot 4 nummers per uur uit de koker van Verkooyen. Omdat zijn geluid me erg aanspreekt vanwege zijn bijzondere klank gaf ik aan dat ik op zoek was naar een feestknaller die vanaf het eerste toontje pakkend moest zijn. Het is moeilijk uit te leggen hoe dat klinkt, maar zoiets vind je nergens. De door Björn de Leijer geschreven tekst van ‘Laat ’t los’ gaat over het onderwerp altijd blijven lachen. Alles in het leven kan een keer verkeerd gaan, maar blijf gewoon lekker je ding doen. Maak je niet zo druk. Vaak komt alles weer op z’n pootjes terecht. Binnenkort verschijnt er ook nog een hardstyle versie om ook die doelgroep op hun wenken te bedienen.’ De single ‘Laat ‘t los’ is vanaf 19 juni 2024 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Ger Oerlemans, is te bewonderen op de socials van Bryan Jongsma en TeamHolland Music. Voor meer info: www.bryanjongsma.nl

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%