Blog

Dennis Jones – Que Serra Sera

today21 juni 2024 5

Achtergrond
share close

Met de nieuwe single ‘Que Sera Sera’ laat de Osse zanger Dennis Jones weer van zich horen. Het is een heerlijk zonnig catchy nummer, dat meteen uitnodigt tot meezingen. “Het liedje heeft een positieve boodschap. Je moet het leven zonnig zien, en ook al zit het soms tegen, je moet er altijd het beste van maken. Pluk de dag en geniet altijd van de mooie momenten” is de boodschap die Dennis uit wil dragen met zijn nieuwe single. ‘Que Sera Sera’ is uiteraard geproduceerd door vaste producer Kees Tel, die hiermee weer vakwerk heeft afgeleverd. De zomerse videoclip is geschoten door Jaap van Didden van JVDrecording.nl.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%