Blog

HANS VAN DER VELDE – ‘Geef Mij Nog Eenmaal Het Gevoel’

today21 juni 2024 5

Achtergrond
share close

De zingende bouwvakker

RELEASEDATUM: 21 JUNI 2024
Na het succes met Good Old Country Songs, het Duet Storm (met zangeres Lonneke), Dat komt door jou, Dat komt door jou 2.0, De Weg Naar Geluk en Nur Du komt Hans met nu met een nummer een levenslied getiteld “Geef mij nog eenmaal het gevoel”.
Hans van der Velde (59) uit Gramsbergen

BIOGRAFIE

De titel “Geef mij nog eenmaal het gevoel” is geschreven door Peter Elders en gecomponeerd door Tim Hemme En Marco Riedijk van Crazy Accordeons. De opname vond plaats in Het Atelier m.m.v. Frans Vollink. Backingvocals: Cassandra Kamp.
Hans begon zijn zangcarrière 39 jaar geleden op een personeelsfeest. Voor de lol deed hij mee om op te treden als Neil Diamond. Dit ging hem zó goed af dat hij door is gegaan. Daarna ging het snel, jaren 70/80 muziek waren hem op het lijf geschreven. Neil Diamond, Elvis Presley, Bruce Springsteen, noem maar op. En natuurlijk allemaal covers Nederlandstalig, Engelstalig, Duitstalig:
niets is te gek. Ook de apparatuur voor de optredens werd gemoderniseerd. Zelfs een heuse autocue behoort tot de standaarduitrusting, omdat je geen 600 liedjes uit je hoofd kunt leren. Kortom: een veelzijdige artiest. Het motto ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ is hem op het lijf geschreven. Geen poespas en met beide benen op de grond blijven staan.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%