Blog

Janske – in een woonwagen 2.0

today21 juni 2024 6

Achtergrond
share close

In 1986 nam de toen 15-jarige Janske voor het fameuze Telstar label het liedje ‘In Een Woonwagen’ op welke speciaal voor haar geschreven werd door de legendarische Johnny Hoes. Het groeide niet alleen uit tot het lijflied van Janske, maar van ook van de hele woonwagengemeenschap. Het was de start van een lange carrière waarin Janske o.a. een tijd deel uitmaakte van het bekende Holland Duo met Jan Verhoeven, na het vertrek van Marianne Weber. Inmiddels timmert Janske alweer een tijd als solo zangeres aan de weg. Steeds kreeg Janske de vraag om haar klassieker ‘In Een Woonwagen’ nieuw leven in te blazen. “Casper Janssen van Hit It! Music stelde me het ook voor en op zijn verzoek ben ik samen met Harald Queens de studio ingedoken voor een gloednieuwe, frisse, 2.0 uptempo versie. Harald Queens heeft een geweldige sound, die zich inmiddels bewezen heeft met hits van
artiesten zoals Marco Schuitmaker, Robert Pater en Rudy de Wit. Het klinkt nu vrolijker, en bij optredens is de dansvloer meteen vol. Ik ben erg blij deze nieuwe single” vertelt Janske enthousiast. Een videoclip zal snel volgen, maar één ding staat vast; Janske is weer terug!!

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%