Blog

Zangeres Cazilia – De Verzoening.

today21 juni 2024 4

Achtergrond
share close

Terwijl volgens de kalender de editie zomer 2024 is begonnen heeft ook Cäzilia een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan haar indrukwekkende discografie. Door de drukte met de optredens heeft het even geduurd maar 2024 kent  “De Verzoening”als eerste single van de sympathieke zangeres. Wederom gemaakt door haar ‘vaste’ team bestaande uit  Angela Radtke – Tim Hemme en producent Frans Vollink. Naast de opname van de single is Cäzilia druk met de opname van een album en dat wordt een country album dus haar fans en de liefhebbers van de countrymuziek mogen in het voorjaar van 2025 dit album verwachten. Tot het zover is zal Cäzilia ons zeker nog gaan verblijden met een single en misschien wordt dat wel een die op het album komt te staan. 
Wil je weten of er een voorafgaand aan het album je ervan een single kan verwachten dan raden we je aan 
om je aan te sluiten als vriend van haar op facebook want de komende maanden zal ze regelmatig een tip van de muzikale sluier gaan oplichten wat je kunt verwachten en wanneer de geboorte van het album gevierd zal gaan worden. Maar eerst “De Verzoening”  een single die naar verwachting weer mag rekenen op de steun van de vele radiostations en vanaf nu ook is te downloaden en streamen via de gebruikelijke portals en kanalen 
.Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%