Blog

Jari Hellegers – MUCHOS LICORES

today29 juni 2024 16

Achtergrond
share close

Jari Hellegers, de rijzende ster uit Twente, verwierf bekendheid met zijn singles ‘Een Klomp Met Een Zeiltje’ en ‘Liefde In Mijn Hart’ en door zijn opvallende deelname aan het TV programma Temptation Island.

Voor zijn nieuwe single ‘Muchos Licores’ pakt Jari het groter aan en ging een samenwerking aan met niemand minder dan Brace, die de track schreef én produceerde. Het resultaat is een catchy, dansbaar en zomers nummer. Hiermee doet Jari Hellegers een gooi naar dé zomerhit van 2024. De bijbehorende videoclip heeft eveneens een sterk zomers karakter.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%