Blog

Zangeres Mandy Monté presenteert spraakmakende single ‘Ze noemen mijeen simp’

today29 juni 2024 6

Achtergrond
share close

Zangeres Mandy Monté gaf bij de lancering van haar autobiografische debuutsingle ‘Volle Kracht vooruit’ al aan dat ze minimaal twee nummer per jaar wilde uitbrengen. Haar zangcarrière krijgt, volgens Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw, met haar nieuwe spraakmakende plaat ‘Ze noemen me een simp’ zeker een impuls. Vooral in de regio Twente groeit haar populariteit. Dat komt mede door de samenwerking met Feestzanger Tom Linders die bekend staat als organisator van Nederlandstalige evenementen. Met de zomer in aantocht is Mandy bij meerdere volksfeesten te bewonderen waaronder hét grootste zomerfeest van Twente, namelijk de ‘Boeskool is Lös’ in Oldenzaal. Daarnaast deelt ze in de loop van het jaar diverse podia met Jannes, Tino Martin en Robert Pater. Kortom…Zangeres Mandy Monté timmert lekker aan de weg.

Mandy: ‘Ik ben via café De Wigwam in Enschede, waar ik vroeger werkte, in contact gekomen met Maarten de Groot. De eigenaar van deze kroeg noemde zijn naam en dat is de reden dat ik contact opnam met deze producer van M-Works Music Productions.
Tijdens het kennismakingsgesprek bleek dat hem een liedje was aangeboden waarvan hij dacht dat het voor mij geschikt zou zijn. De melodielijn van ‘Ze noemen mij een simp’ sprak mij erg aan, maar ik had op dat moment nog geen enkel idee wat een simp
was. Dat blijkt dus iemand te zijn die alles doet voor een ander. Iemand die zo wanhopig en geobsedeerd is door die persoon waardoor hij of zij alles doet om in de smaak te vallen. Ondanks dat de gevoelens niet wederzijds zijn, wordt diegene wel
gebruikt en voor de gek gehouden. Het schijnt straattaal te zijn en de jongere generatie wordt hier dus mee opgegroeid. Mijn oudste zoon van 15 moest meteen lachen toen ik vertelde wat het onderwerp van m’n nieuwe single was. Qua timing is dit een perfecte plaat. Het bevat heerlijke zomerse klanken waar je vrolijk van wordt.

Uiteraard ben ik voornemens om weer een groot aantal radiostations te bezoeken of telefonisch een interview te geven. Ik vind het geweldig dat veel stations me taggen als ze m’n plaatje draaien. Op die manier houden ze me mooi op de hoogte. Daar ben ik erg blij mee.’ De CD-single ‘Zij noemen mij een simp’ is vanaf 26 juni 2024 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Gerrit Driessen, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Zangeres Mandy Monté…’Zij noemen mij een simp’ Een Rood-Hit-Blauw productie!
Link naar muziekportals: https://lnk.fuga.com/mandymonte_zenoemenmijeensimp

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%