Blog

Jan van Est vind dat niemand moet zeggen hoe je leven moet

today6 juli 2024 8

Achtergrond
share close

Jan van Est loopt al een tijdje mee in het artiestenvak en is overal in het land graag gezien met zijn eigen repertoire. En daar voegt de volkszanger een dijk van een nieuwe single aan toe met ‘Hoe Ik Leven Moet’. Het liedje gaat over hoe er altijd wel mensen zijn die zich graag met jou bemoeien en denken te bepalen hoe je leven moet. “Als iedereen gewoon wat meer met zichzelf bezig is en een ander laat leven zoals hij of zij dat wil, wordt het allemaal een stuk leuker” aldus Jan.

De zanger heeft de boodschap weten te verpakken in een heerlijke meezinger die geschreven is door Emile Hartkamp en geproduceerd door Sonic Solutions.‘Hoe Ik Leven Moet’ is vanaf 5 juli beschikbaar op alle bekende kanalen! Download / Stream:
https://smaragdmusic.ffm.to/hoeiklevenmoet

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%