Blog

Ron Besselink – RAAK

today6 juli 2024 14

Achtergrond
share close

De uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zanger Ron Besselink schiet helemaal raak met zijn gloednieuwe single. Hij bewerkte de Nederpop klassieker van ‘Raak’ van De Kast tot een heuse volkse feestkneiter waarmee hij in de komende periode de radiozenders en de kroegen zal bestormen. Voor ‘Raak’ dook Ron wederom de studio in met Mario Veltman en samen goten ze ‘Raak’ in een geheel eigen jasje. Met ‘Raak’ keert Ron Besselink na enkele uitstapjes weer terug op het oude nest Hit It! Music, waar Ron zijn succesvolste singles zoals ‘Nee, Jij Kan Mij Niets Leren’, ‘Een Lach Van Jou’ en ‘Als Ik Het Had Geweten’ uitbracht. Hiermee is de cirkel weer rond en zien zowel Ron als Hit It! Music de toekomst met vertrouwen tegemoet. Jaap van Didden van JVDrecording schoot een passende videoclip welke volop te zien is op de clipkanalen. Hiermee is Ron Besselink terug van weggeweest! (www.ronbesselink.nl)

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%