Blog

Trevor Gear – Shining Star

today6 juli 2024 2

Achtergrond
share close

Ik heb in bands, trio’s en duo’s gespeeld sinds ik voor het eerst een gitaar oppakte (op 8-jarige leeftijd) en op een piano ging zitten (op 3-jarige leeftijd), en ik ben dol op alles aan dit geweldige concept dat we muziek noemen. Ik schrijf en neem mijn liedjes thuis op en ik heb af en toe genoten van het genoegen om een ​​nummer van mij op de lokale radio te horen. Onlangs was ik opgetogen toen ik hoorde dat mijn muziek te horen is op Radio Downtown, een radiostation in Canada, als onderdeel van de wekelijkse promotie van Indie Artists. Het station zendt uit naar luisteraars over de hele wereld, dus ik hoop dat mijn singer/songwriter-profiel zal stijgen als gevolg van mijn connectie met dit uitstekende, artiestenondersteunende radiostation.

Zoals de meeste songwriters denk ik, geloof ik hartstochtelijk in mijn muziek en ik zou het geweldig vinden als het veel breder bekend zou worden. En als het mensen plezier en inspiratie geeft in het proces, dan is dat des te beter. Ik vind het vooral leuk dat het componeren van een lied effectief inhoudt dat je iets uit het niets creëert, metaforisch gezien zoals het baren van kinderen, en ook dat een goed lied in sommige opzichten onsterfelijk kan worden.

“If music be the food of love, play on” William Shakespeare

https://www.facebook.com/greatrovermusic

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
QR-Mobiel-luisteren
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt
Logo-Gegevens

Nu Speelt:

0%